Ez bizony nem szerencsejáték

Ha háztartásunk rendberakásáról van szó, akkor valószínűleg mindannyian azonnal a mosogatásra, és takarításra gondolunk. Azonban nem csak a saját holmijaink rendezésére érdemes odafigyelnünk. Tetszik vagy sem, de az igazság az, hogy a háztartásban megtalálható elektromos és gázkészülékek is igénylik a karbantartást. Hiába tehát a tisztaság, ha az otthon komfortját elrontja a meleg víz vagy a fűtés meghibásodása. Tehát mindenképp érdemes résen lennünk, hiszen a karbantartás sokkal egyszerűbb, mint az utólagos javíttatás – arról nem is beszélve, hogy jóval olcsóbb és ráadásul kevésbé balesetveszélyes is, mert a komfortérzetünkön kívül az egészségünkkel játszunk, bár sokan hajlamosak elfeledkezni erről… A legjobb tanács tehát, hogy bizonyos időközönként hívjunk olyan szakembereket, akik elvégzik a fentebb említett berendezések tisztítását és karbantartását.

 

Ilyenkor persze egyáltalán nem mindegy kihez fordulunk, hiszen nem mindig könnyű a piacon megbízható és korrekt gázkazán szerelőt találni. Nekem is meggyűl már ezzel a bajom, amíg egy ismerősöm nem ajánlotta a VizGazFutesszerelo24 csapatát. Ők professzionális szakemberek több évtizedes tapasztalataival gondoskodnak arról, hogy valóban jó állapotban legyen gázkazánunk vagy -bojlerünk. Hát igen, bár olyan ritka manapság a jó szakember, mint a fehér holló, azonban mégiscsak találhatunk, ha tudjuk hol kell keresni. Az általuk elvégzett munka viszont bizonyára senkinek nem okoz majd csalódást, hiszen a VízGazFutesszerelo24 csapatának munkavégzését egy szóval leginkább a precizitás az, ami legjobban jellemez. Ha az ő gázkazán szerelő szakembereik valamelyike nézi át berendezésünket, akkor az valószínűleg jó ideig nem szorul majd újbóli reparálásra. Továbbá számomra egy rendkívüli pozitívum velük kapcsolatban, hogy 0-24es ügyelet is van náluk. Tehát akár amennyiben nagy a baj, még az éjszaka közepén is bátran hívhatjuk őket. A telefonálást követően már akár egy órán belül is kiérkezhet hozzánk a gázkazán szerelő. Ez különösen jól jöhet akkor, ha például gázszagot érzünk az éjszaka közepén, hiszen az ilyesmit nem szabad félvállról venni. Ez a csapat viszont gondoskodik róla, hogy ne csak otthonunk kényelme, de annak biztonsága is javuljon a megfelelő javítási munkálatok révén.

 

Ahogyan azt pedig egy korrekt szerelőcsapattól elvárnánk, náluk a munka elvégeztével kiállított hivatalos számla is magától értetődő. Sajnos nagyon sokak esetében, ez nem mondható el, mindez pedig igen kínos pillanatokat eredményez. Gondoljunk csak bele, ha van lakásbiztosításunk, akkor a biztosítási összegre nem tarthatunk igényt hivatalos számla nélkül. Szerencsére a szóban forgó csapatnál, ez egyáltalán nem jelent majd problémát. Ráadásul mivel egy olyan csapatról beszélünk, amely valóban rengeteg tapasztalattal rendelkezik, így bármilyen készülékünk is legyen, valószínűleg tudnak majd segíteni a javításban. Sajnos ugyanis általában a szerelők között is van egy generációs szakadék, ami néha problémás lehet. A fiatalabb generációk sosem szedtek még szét x évnél idősebb gázkazánt, míg az öreg motorosok nem biztos, hogy értenek a legmodernebb digitális kütyükhöz. Ez a csapat viszont naprakészen tartja a tudását, és tekintélyes tudással felvértezve bátran áll neki bármilyen típusú készülék javításához, beállításához vagy átnézéséhez. Így hát azt kell mondanom, hogy a jó szakembert tényleg becsüljük meg, viszont amennyiben kiváló szakemberekre is bízhatjuk a munkát, úgy válasszuk nyugodtan őket. Eddig csak jó dolgokat hallottam róluk, tehát bátran merem ajánlani őket bárkinek, akinek fontos otthona kényelme és biztonsága.